Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

noen

Uvdalsleiven ble startet av min mor og tante på slutten av 80-tallet.

I 2003 tok jeg og min søster over bedriften. I 2009 ble jeg alene om driften, hadde da et mål om å kombinere bakst og gårdsdrift.

Februar 2012 startet vi på prosjektet ombygging av låve hjemme på gården. August 2012 var lokalene klare for å begynne å produsere. Vi har fått funksjonelle lokaler, som vi stortrives i!

Når jeg flyttet inn i nye lokaler la jeg også litt om på driften. Jeg sluttet med gjærbakst, og konsentrerte  meg om produksjon av kling og flatbrød. Da jeg også driver med gårdsdrift ved siden av, er det åpent når jeg kommer og stenger når jeg går.

Jeg distribuerer mere til butikkene i nærområdet, så varene er godt tilgjengelig om du ikke tar turen opp til oss. 

I mange år har jeg og Anne Berit på Kirkebygda Produkter hatt et unikt samarbeid om torvsalg, produkter og utvikling. I 2012 var vi med på å starte Matopplevelser i Numedal. Matopplevelser har som formål å øke lokal verdiskapning innen lokalmat og grønt reiseliv. De arrangerer Matfestivalen i Numedal, og har gitt ut koke- og kulturboken Mat fra Numedal. 

Share on Facebook

Logg inn