noen

Kling

Kling er en tynn lefse som er smurt med smør og sukker eller bare smør. Du kan også få den usmørt.
Brukes mye til rakfisk, betasuppe eller som kake.
Den kan også brukes til mer enn det "vanlige". Legg på forskjellig kjøtt, fisk, smørbare oster, salat og dressinger. Rull sammen og NYT! Her er det bare fantasien som begrenser. Prøv deg frem til din smak!
Pakker à 10 snipper (2 1/2 hel kling)

Se her hvordan vi steker klingen:

https://www.facebook.com/northwildkitchen/videos/2032623530340715/UzpfSTEzNDUxNzQwNjU5NjMzNzoxNDkzMjcxMTEwNzIwOTUz/ 

Flatbrød
Flatbrød blir bakt på en god gammel oppskrift - ordentlig hjemmebakt! Før i tiden brukte de det tjukke flatbrødet til hverdags, mens til høytider og "finbruk" ble det bakt tynnere. Vi baker begge deler!

Vårt flatbrød blir bakt i porsjonsbiter. Esker à ca 200 gram.

Rømmebrød
Er en type kake. Sprøtt, søtt og godt!
Fra gammalt av ble leivene brettet i fire og servert på fat. Gjestene brøt av passe biter selv. Vi bretter leivene i to, slik at det vil minne om det de hadde før i tiden.
Prøv Rømmebrød sammen med vaniljeis eller musserende vin. Topp desserten med rømmebrød, som setter en søt og krønsj smak.  

Wienerbrød

Våre wienerbrød bakes med to lag margarin(i steden for 7 lag), sånn at de blir litt mer som gjærbakst. Disse selges nystekte på enkelte torv. 

Share on Facebook