Produkter
Kling
Kling er en tynn lefse som er smurt med smør og sukker, eller bare smør. Kan også fås usmørt.
Brukes mye til rakfisk, betasuppe eller som kake.
Den kan også brukes til mer enn det "vanlige". Legg på forskjellig kjøtt,fisk, smørbare oster,salat og dressinger. Rull sammen og NYT ! Her er det bare fantasien som begrenser. Prøv deg frem til din smak!
Pakker à 10 snipper (2 1/2 hel kling)

Flatbrød
Flatbrødet blir bakt på en god gammel oppskrift - ordentlig hjemmebakt! Før i tiden brukte de det tjukke flatbrødet til hverdags, mens til høytider og "finbruk" ble det bakt tynnere. Vi baker begge deler!

Esker à ca 300 gram. Nå har vi også mindre esker på ca 100 gram.

Rømmebrød
Er en type kake. Sprøtt, søtt og godt!
Fra gammalt av ble leivene brettet i fire, og servert på fat. Gjestene brøt av passe biter selv. Vi bretter leivene i to, slik at det vil minne om det de hadde før i tiden.
Prøv Rømmebrød sammen med vaniljeis, eller muserende vin. MÅ PRØVES!

Esker à ca 160 gram.

Uvdalslefse
Er en tykk lefse som ikke er smurt. Smaker godt med brunost, eller med sukker og kanel. Er mer enn matlefse.

Pakker à 4 lefser.

Brød
Bakes på bestilling.

STARTSIDE   |   OM OSS   |   PRODUKTER   |   BESTILLING   |   KONTAKT